INTERNET AKO ZDROJ INŠPIRÁCIE PRI VYUČOVANÍ VÝTVARNEJ VÝCHOVY NA UNIVERZITE - SATKOVÁ, Janka (Trends in education, 2013)
Príspevok sa zameriava na vzdelávaciu, informačnú a komunikačnú funkciu médií s dôrazom na internet v súvislosti s vyučovaním didaktických disciplín výtvarnej výchovy v rámci štúdia učiteľstva výtvarného umenia v podmienkach UKF v Nitre. Výskum sleduje konkrétne využitie internetu študentkami ako zdroja inšpirácie a motivácie. V závere príspevok poukazuje na možnosti internetu v oblasti rozvoja osobnosti budúceho učiteľa.
Keywords: internet; študent; učiteľ; výtvarná výchova