INTERNET AKO ZDROJ INSPIRACIE PRI VYUCOVANI VYTVARNEJ VYCHOVY NA UNIVERZITE - SATKOVA, Janka (Trends in education, 2013)
Prispevok sa zameriava na vzdelavaciu, informacnu a komunikacnu funkciu medii s dorazom na internet v suvislosti s vyucovanim didaktickych disciplin vytvarnej vychovy v ramci studia ucitelstva vytvarneho umenia v podmienkach UKF v Nitre. Vyskum sleduje konkretne vyuzitie internetu studentkami ako zdroja inspiracie a motivacie. V zavere prispevok poukazuje na moznosti internetu v oblasti rozvoja osobnosti buduceho ucitela.
Keywords: internet; student; ucitel; vytvarna vychova