POČÍTAČOVÉ ZRUČNOSTI ŠTUDENTOV NAVŠTEVUJÚCICH UNIVERZITU TRETIEHO VEKU - RÉCKA, Adriana (Trends in education, 2013)
Príspevok sa zaoberá problematikou počítačových zručností študentov navštevujúcich Univerzitu tretieho veku na v Nitre v študijnom programe Dejiny výtvarného umenia a výtvarná tvorba, ktorá sa realizuje na Katedre výtvarnej tvorby a výchovy Pedagogickej fakulty Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre. Prináša parciálne výsledky výskumu, ktorý realizovala autorka príspevku v letnom semestri akademického roka 2012/2013, aby zistila individuálne predpoklady študentov pre inováciu študijného programu s plánovaním zavedenia aktivít vyžadujúcich IKT zručnosti zo strany frekventantov štúdia.
Keywords: univerzita tretieho veku; počítačové zručnosti