POCITACOVE ZRUCNOSTI STUDENTOV NAVSTEVUJUCICH UNIVERZITU TRETIEHO VEKU - RECKA, Adriana (Trends in education, 2013)
Prispevok sa zaobera problematikou pocitacovych zrucnosti studentov navstevujucich Univerzitu tretieho veku na v Nitre v studijnom programe Dejiny vytvarneho umenia a vytvarna tvorba, ktora sa realizuje na Katedre vytvarnej tvorby a vychovy Pedagogickej fakulty Univerzity Konstantina Filozofa v Nitre. Prinasa parcialne vysledky vyskumu, ktory realizovala autorka prispevku v letnom semestri akademickeho roka 2012/2013, aby zistila individualne predpoklady studentov pre inovaciu studijneho programu s planovanim zavedenia aktivit vyzadujucich IKT zrucnosti zo strany frekventantov studia.
Keywords: univerzita tretieho veku; pocitacove zrucnosti