VPLYV INFORMACNO-KOMUNIKACNYCH TECHNOLOGII NA AUTORITU UCITELA - PODARIL, Martin; Roman, HRMO (Trends in education, 2013)
Prispevok je zamerany na riesenie problematiky autority ucitela vo vyucbe s blizsim zameranim na vplyv informacno-komunikacnych technologii (IKT) na vytvaranie a udrziavanie autority ucitela na hodine technickych odbornych predmetov.
Keywords: autorita; informacne a komunikacne technologie; autorita ucitela