VPLYV INFORMAČNO-KOMUNIKAČNÝCH TECHNOLÓGIÍ NA AUTORITU UČITEĽA - PODAŘIL, Martin; Roman, HRMO (Trends in education, 2013)
Príspevok je zameraný na riešenie problematiky autority učiteľa vo výučbe s bližším zameraním na vplyv informačno-komunikačných technológií (IKT) na vytváranie a udržiavanie autority učiteľa na hodine technických odborných predmetov.
Keywords: autorita; informačné a komunikačné technológie; autorita učiteľa