SUCASNE TRENDY ELEKTRONICKEHO VZDELAVANIA - PALUSOVA, Maria (Trends in education, 2013)
Prispevok sa zaobera nevyhnutnou inovaciou tradicneho vzdelavania z hladiska respektovania vzdelavacich potrieb sucasnej mladej generacie, ktora vyrasta v podmienkach informacnej spolocnosti. Priblizuje nove trendy v sucasnom vzdelavani.
Keywords: tradicne vzdelavanie; elektronicke vzdelavanie; m-learning