SÚČASNÉ TRENDY ELEKTRONICKÉHO VZDELÁVANIA - PÁLUŠOVÁ, Mária (Trends in education, 2013)
Príspevok sa zaoberá nevyhnutnou inováciou tradičného vzdelávania z hľadiska rešpektovania vzdelávacích potrieb súčasnej mladej generácie, ktorá vyrastá v podmienkach informačnej spoločnosti. Približuje nové trendy v súčasnom vzdelávaní.
Keywords: tradičné vzdelávanie; elektronické vzdelávanie; m-learning