INFORMACNI A KOMUNIKACNI TECHNOLOGIE A EDUKACE ZAKU SE SPECIALNIMI VZDELAVACIMI POTREBAMI - MEIER, Miroslav (Trends in education, 2013)
Prispevek popisuje trilety projekt Edukace zaku se specialnimi vzdelavacimi potrebami a informacni a komunikacni technologie, ktery je zameren na ziskani dat o vyuzivani informacnich a komunikacnich technologii pri edukaci zaku se specialnimi vzdelavacimi potrebami na zakladnich skolach a na zjisteni toho, zda a jakou podporu pri takove edukaci ucitele zakladnich skol potrebuji.
Keywords: edukace; informacni a komunikacni technologie; specialni vzdelavaci potreby; ucitele; zakladni skola; zaci