INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ TECHNOLOGIE A EDUKACE ŽÁKŮ SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI - MEIER, Miroslav (Trends in education, 2013)
Příspěvek popisuje tříletý projekt Edukace žáků se speciálními vzdělávacími potřebami a informační a komunikační technologie, který je zaměřen na získání dat o využívání informačních a komunikačních technologií při edukaci žáků se speciálními vzdělávacími potřebami na základních školách a na zjištění toho, zda a jakou podporu při takové edukaci učitelé základních škol potřebují.
Keywords: edukace; informační a komunikační technologie; speciální vzdělávací potřeby; učitelé; základní škola; žáci