TVORBA VÝUKOVÝCH MATERIÁLŮ PRO TABLETY iPAD V APLIKACI KEYNOTE - LAVRINČÍK, Jan (Trends in education, 2013)
Odborný článek se zabývá využitím tabletů Apple iPad ve vzdělávání. Osobitý důraz klade zejména na využití stávajících elektronických příprav učitelů v podobě prezentací vytvořených primárně v aplikaci PowerPoint. Svou pozornost zaměřujeme na mobilní verzi aplikace Keynote, jako nástroje pro tvorbu prezentace a následnou prezentaci. V závěru se pokoušíme o nalezení přínosu tabletů Apple iPad a aplikace Keynote v současném systému vzdělávání.
Keywords: Apple iPad; iOS; Keynote; tablet; výukový materiál