TVORBA VYUKOVYCH MATERIALU PRO TABLETY iPAD V APLIKACI KEYNOTE - LAVRINCIK, Jan (Trends in education, 2013)
Odborny clanek se zabyva vyuzitim tabletu Apple iPad ve vzdelavani. Osobity duraz klade zejmena na vyuziti stavajicich elektronickych priprav ucitelu v podobe prezentaci vytvorenych primarne v aplikaci PowerPoint. Svou pozornost zamerujeme na mobilni verzi aplikace Keynote, jako nastroje pro tvorbu prezentace a naslednou prezentaci. V zaveru se pokousime o nalezeni prinosu tabletu Apple iPad a aplikace Keynote v soucasnem systemu vzdelavani.
Keywords: Apple iPad; iOS; Keynote; tablet; vyukovy material