REFLEXE KONEKTIVISMU V ICT KOMPETENCICH UCITELE - KUBRICKY, Jan (Trends in education, 2013)
Prispevek se zabyva soucasnou snahou integrace zakladnich principu teorie konektivismu do modelu ICT kompetenci ucitele. Autor rovnez pojednava o zmenach, ktere si vynutily odlisny pristup v zamereni ICT kompetenci ucitele od technologicko-uzivatelskeho pojeti, k pojeti smerujicimu k rozvoji osobnosti ucitele i osobnosti zaka.
Keywords: Konektivismus; ICT; Kompetence ucitele