ELEKTRONICKÉ STUDIJNÍ OPORY A JEJICH HODNOCENÍ STUDENTY PEDAGOGICKÉ FAKULTY - JANSKÁ, Lenka (Trends in education, 2013)
Článek předkládá výsledky výzkumného šetření realizovaného na Pedagogické fakultě UP v Olomouci. Výzkumné šetření se zabývalo vnímáním elektronických studijních opor studenty prvních ročníků PdF UP v Olomouci. Výzkumné šetření zjišťovalo, jaké informační zdroje studenti během studia užívají. Ověřovalo, zda se studenti setkali s elektronickými studijními oporami a jejich spokojenost s nimi. Zjišťovalo preference studentů klasických studijních materiálů či elektronických studijních opor.
Keywords: Elektronické studijní materiály; e-learning; hodnocení studentů pedagogické fakulty