ELEKTRONICKE STUDIJNI OPORY A JEJICH HODNOCENI STUDENTY PEDAGOGICKE FAKULTY - JANSKA, Lenka (Trends in education, 2013)
Clanek predklada vysledky vyzkumneho setreni realizovaneho na Pedagogicke fakulte UP v Olomouci. Vyzkumne setreni se zabyvalo vnimanim elektronickych studijnich opor studenty prvnich rocniku PdF UP v Olomouci. Vyzkumne setreni zjistovalo, jake informacni zdroje studenti behem studia uzivaji. Overovalo, zda se studenti setkali s elektronickymi studijnimi oporami a jejich spokojenost s nimi. Zjistovalo preference studentu klasickych studijnich materialu ci elektronickych studijnich opor.
Keywords: Elektronicke studijni materialy; e-learning; hodnoceni studentu pedagogicke fakulty