VYUZITIE SOFTVEROVEJ PODPORY PRI VYUCBE POCITACOVYCH SIETI - HREHOVA, Stella (Trends in education, 2013)
Pocitacove siete tvoria v sucasnosti neoddelitelnu sucast pracovneho aj sukromneho zivota. Ich pouzivanie je uz samozrejmostou. Absolventi vysokych skol by vsak mali mat aspon zakladne vedomosti o tom, ako vlastne funguju. Pre nazorne prezentovanie fungovania pocitacovej siete, jej navrhovania, sprave a konfiguracie je vhodnym prostriedkom simulacny softver Cisco Packet Tracer. V predkladanom prispevku je popisany postup pri tvorbe a sprave jednoduchej siete.
Keywords: pocitacova siet; simulacia; Cisco Packet Tracer