NAVRH DEMONSTRACNYCH ZARIADENI NA BAZE BEZDRoTOVYCH SIETI S KRATKYM DOSAHOM - HAMBALIK, Alexander (Trends in education, 2013)
Prispevok uvadza riesenie zakladnych problemov navrhu demonstracnych zariadeni zapojenych do siete pomocou bezdrotovych technologii. Navrhovane riesenie dovoluje vyuzitie demonstracnych zariadeni vo vyucovacom procese a v priprave odbornikov z oblasti sietovych a medicinskych technologii.
Keywords: bezdrotove siete; normy WiFi; Bluetooth; ZigBee; ISO/IEEE11073 a X73PHD; IEEE 802.15.xx