INFORMAČNÉ KOMPETENCIE UČITEĽOV - GREGÁŇOVÁ, Radomíra (Trends in education, 2013)
V príspevku sme sa zamerali na informačné kompetencie učiteľov všeobecne a následne na vyhodnotenie informačnej pedagogickej kompetencie učiteľov z pohľadu študentov v dotazníkovom prieskume na Fakulte ekonomiky a manažmentu SPU v Nitre.
Keywords: učitelia; študenti; informačná pedagogická kompetencia; dotazníkový prieskum