INFORMACNE KOMPETENCIE UCITELOV - GREGANOVA, Radomira (Trends in education, 2013)
V prispevku sme sa zamerali na informacne kompetencie ucitelov vseobecne a nasledne na vyhodnotenie informacnej pedagogickej kompetencie ucitelov z pohladu studentov v dotaznikovom prieskume na Fakulte ekonomiky a manazmentu SPU v Nitre.
Keywords: ucitelia; studenti; informacna pedagogicka kompetencia; dotaznikovy prieskum