VYUZITIE POCITACOVEJ PODPORY PRI RIESENI ULOH Z PRAVDEPODOBNOSTI - FECHOVA, Erika (Trends in education, 2013)
V sucasnej dobe sa na skolach stretavame so snahou zavadzat a vyuzivat moderne informacno-komunikacne prostriedky vo vyucovacom procese. Prispevok sa zaobera moznostou vyuzivania podpornych softverovych produktov vo vyucovani numerickej matematiky a to pri rieseni uloh z casti pravdepodobnost a numericka statistika.
Keywords: informacno-komunikacne technologie; MATLAB; pravdepodobnost