VYUŽITIE POČÍTAČOVEJ PODPORY PRI RIEŠENÍ ÚLOH Z PRAVDEPODOBNOSTI - FECHOVÁ, Erika (Trends in education, 2013)
V súčasnej dobe sa na školách stretávame so snahou zavádzať a využívať moderné informačno-komunikačné prostriedky vo vyučovacom procese. Príspevok sa zaoberá možnosťou využívania podporných softvérových produktov vo vyučovaní numerickej matematiky a to pri riešení úloh z časti pravdepodobnosť a numerická štatistika.
Keywords: informačno-komunikačné technológie; MATLAB; pravdepodobnosť