SKOLSKA REFORMA A TECHNICKA NEVERBALNA KOMUNIKACIA - TOMKOVA, Viera (Trends in education, 2013)
Skolska reforma v Slovenskej republike vstupila do platnosti v roku 2008. Pre technicke vzdelavanie predstavuje zmenu v obsahu a aj rozsahu vzdelavania. V prispevku je riesena problematika vplyvu skolskej reformy na jednu oblast technickeho vzdelavania a to technicku neverbalnu komunikaciu.
Keywords: skolska reforma; technicke vzdelavanie; technicka neverbalna komunikacia