ŠKOLSKÁ REFORMA A TECHNICKÁ NEVERBÁLNA KOMUNIKÁCIA - TOMKOVÁ, Viera (Trends in education, 2013)
Školská reforma v Slovenskej republike vstúpila do platnosti v roku 2008. Pre technické vzdelávanie predstavuje zmenu v obsahu a aj rozsahu vzdelávania. V príspevku je riešená problematika vplyvu školskej reformy na jednu oblasť technického vzdelávania a to technickú neverbálnu komunikáciu.
Keywords: školská reforma; technické vzdelávanie; technická neverbálna komunikácia