EVALUACE EFEKTIVITY VÝUKY LABORATORNÍCH ÚLOH PODPOROVANÝCH VYUŽITÍM SPECIALIZOVANÝCH STUDIJNÍCH OPOR - NOVOTNÝ, Jan (Trends in education, 2013)
Příspěvek pojednává o výzkumu provedeném při výuce laboratorních cvičení na technické vysoké škole.
Keywords: Efektivita; laboratorní měření; specializované úlohy