EVALUACE EFEKTIVITY VYUKY LABORATORNICH ULOH PODPOROVANYCH VYUZITIM SPECIALIZOVANYCH STUDIJNICH OPOR - NOVOTNY, Jan (Trends in education, 2013)
Prispevek pojednava o vyzkumu provedenem pri vyuce laboratornich cviceni na technicke vysoke skole.
Keywords: Efektivita; laboratorni mereni; specializovane ulohy