VIZUALIZACIA TEPLOTNYCH POLI NA POVRCHU KACHLOVEJ PECE - KONIAR, Jan (Trends in education, 2013)
V prispevku je uvedena ukazka vizualizacie teplotnych poli na povrchu kachlovej pece pomocou termoviznej kamery. Taketo experimentalne merania mozno vyuzit ako vhodnu didakticku pomocku vo vyucovacom procese v studijnom programe Ekotechnika, hlavne v predmetoch Procesne strojnictvo a Vyuzitie tepelnych procesov.
Keywords: kachlova pec; teplotne polia; termovizna kamera