ALTERNATIVNE FORMY VZDELAVANIA V BOZP - DEPESOVA, Jana; TOMKOVA, Viera (Trends in education, 2013)
Pre absolventov studijneho odboru Bezpecnost a ochrana zdravia pri praci su dolezite ziskane sposobilosti, ktore im na trhu prace umoznuju vykonavat profesiu bezpecnostny technik, revizny technik, inspektor bezpecnosti prace a profesie v ramci samospravy a statnej spravy. Prave zameranie na kvalifikovanu odbornu pripravu studentov v oblasti BOZP si vyzaduje zaradovat do studia okrem inych aj alternativne formy ziskavania vedomosti.
Keywords: vzdelavanie; bezpecnost a ochrana zdravia pri praci; alternativne formy vzdelavania