MERANIE TEPLOTY PRACOVNÉHO PROSTREDIA - METODIKA - VÝSLEDKY - BÁNESZ, Gabriel (Trends in education, 2013)
Autor v príspevku uvádza metodiku merania teploty pracovného prostredia použiteľnú ako návod na praktické cvičenia v príprave budúcich učiteľov technických predmetov. Uvedená metodika korešponduje s platnými normami a rešpektuje didaktickú zásadu spojenia teórie s praxou. Článok zároveň uvádza konkrétne výsledky z merania teploty z odbornej učebne.
Keywords: Teplota pracovného prostredia; metodika merania; výsledky merania a ich spracovanie