MERANIE TEPLOTY PRACOVNEHO PROSTREDIA - METODIKA - VYSLEDKY - BANESZ, Gabriel (Trends in education, 2013)
Autor v prispevku uvadza metodiku merania teploty pracovneho prostredia pouzitelnu ako navod na prakticke cvicenia v priprave buducich ucitelov technickych predmetov. Uvedena metodika koresponduje s platnymi normami a respektuje didakticku zasadu spojenia teorie s praxou. Clanok zaroven uvadza konkretne vysledky z merania teploty z odbornej ucebne.
Keywords: Teplota pracovneho prostredia; metodika merania; vysledky merania a ich spracovanie