METODY AKTIVNÍHO VYUČOVÁNÍ: SPOLUPRÁCE ŽÁKŮ VE SKUPINÁCH - ZUBATÁ, Anna (Trends in education, 2012)
SITNÁ, D. Metody aktivního vyučování: spolupráce žáků ve skupinách. Praha: Portál, s. r. o., 2009. 150 s. ISBN 978-80-7367-246-1.