METODY AKTIVNIHO VYUCOVANI: SPOLUPRACE ZAKU VE SKUPINACH - ZUBATA, Anna (Trends in education, 2012)
SITNA, D. Metody aktivniho vyucovani: spoluprace zaku ve skupinach. Praha: Portal, s. r. o., 2009. 150 s. ISBN 978-80-7367-246-1.