DISTANČNÍ VZDĚLÁVÁNÍ A E-LEARNING NA VYSOKÉ ŠKOLE - HENDRYCH, Lumír (Trends in education, 2012)
ROHLÍKOVÁ, L., VEJVODOVÁ, J. Vyučovací metody na vysoké škole. Praha: Grada Publishing, 2012. 288 s. ISBN 978-80-247-4152-9.