E-LEARNING A INOVACE VÝUKY - MEIER, Miroslav (Trends in education, 2012)
Stať prezentuje podrobnosti o projektu, který byl realizován díky podpoře Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt je zaměřen na inovaci studijního programu Speciální pedagogika. Inovace spočívá jak ve formě, tak v obsahu studia.
Keywords: e-learning; inovace; Moodle; studenti; výuka.