ELEKTRONICKY DOTAZNIKOVY SYSTEM URCENY PRO SBER VYZKUMNYCH DAT V RAMCI LMS - Milan, KLEMENT; STENCL, Jiri (Trends in education, 2012)
Predlozena stat predstavuje postup navrhu a tvorby elektronickeho dotaznikoveho systemu vyuzitelneho pro sber vyzkumnych dat. Tato data mohou slouzit pro potreby statistickeho zpracovani pomoci vypocetni techniky napriklad pri pouziti multidimensionalnich statistickych metod shlukove a faktorove analyzy. Predstaveny system byl v praxi pouzit pri sberu vyzkumnych dat v ramci reseni projektu GA CR c. P407/11/1306 - Evaluace vzdelavacich materialu urcenych pro distancni vzdelavani a e-learning.
Keywords: e-learning; vyzkumne setreni; vyzkumna data; vyzkumny dotaznik; elektronicky dotaznik; databaze.