POCITACEM PODPOROVANE VZDELAVANI - VYSLEDKY VYZKUMNE SONDY - DOSTAL, Jiri; Milan, KLEMENT (Trends in education, 2012)
Clanek prezentuje vysledky vyzkumneho setreni realizovaneho na skolach v Ceske republice. Zameruje se na zjisteni skutecnosti, v jake mire vyuzivaji ucitele pocitac a internet. Bylo zjisteno, ze ucitele vyuzivaji pocitac a internet k priprave na vyuku, ke komunikaci s zaky a rodici, k dalsimu sebevzdelavani a primo ve vyuce.
Keywords: pocitacem podporovana vyuka; e-learning; ICT; vyzkum; vzdelavani.