NAVRH WEBOVEJ LOKALITY PRE VZDELAVANIE - SITAS, Juraj (Trends in education, 2012)
Siet Internet a jej sluzba web si vydobyla nenahraditelne miesto aj v oblasti vzdelavania. Sucasne webove technologie nam umoznuju vytvorit komplexne riesenia pre edukacne webove lokality. Taketo riesenie zvysuje dostupnost a znizuje financne naroky pri vzdelavani.
Keywords: web; edukacna lokalita; system CMS.