PEDAGOGICKA KOMUNIKACE A PRAKTICKE UZITI METODY FIAS - RESKOVA, Martina (Trends in education, 2012)
Prispevek se zabyva pedagogickou komunikaci pomoci interaktivni tabule a pouziti Flandersovy metody interakcni analyzy. V prispevku se zamerime nejprve na pojem komunikace a interakce, ktera s komunikaci souvisi. Pote se budeme venovat pedagogicke komunikaci, ktera je jednou z forem komunikace. Zminime se o technickych prostredcich v komunikaci a moznostmi zkoumani komunikace ve tride za pomoci Flandersovy metody.
Keywords: komunikace; pedagogicka komunikace; interakce; Flandersova metoda.