IT PODPORA VÝUČBY ÚNIKU NEBEZPEČNÝCH LÁTOK - MARKOVÁ, Iveta; ZELENÝ, Ján (Trends in education, 2012)
Príspevok sa zaoberá zdôvodňovaním potreby výučby predmetu Nebezpečné látky v študijnom odbore 8.3 Bezpečnostné služby. Poukazuje na nutnosť rátať s možnými haváriami v dôsledku úniku nebezpečných látok. Pre účely vyučovania a prezentácie úniku nebezpečných látok je možné využívať softwarový program ALOHA.
Keywords: únik nebezpečných látok; IT.