JAK NA VÝUKOVÝ MATERIÁL NA WEBU - KUBRICKÝ, Jan (Trends in education, 2012)
Obsah příspěvku je věnován tvorbě výukových materiálů na webu z pohledu učitele. Jsou diskutovány témata vhodné koncepce při stanovení cílů, obsahu a technického řešení. Autor se dále zabývá metodikou tvorby obsahu, respektive vyslovením základních pravidel tvorby výukových materiálů na webu vycházejících z didaktických zásad.
Keywords: výukový materiál; tvorba; web.