NIEKTORE ASPEKTY VYUZIVANIA PROSTRIEDKOV IKT PRI VYUCBE POCITACOVYCH APLIKACII - HREHOVA, Stella (Trends in education, 2012)
V danom prispevku su popisane niektore aspekty vyuzivania IKT vo vyucovani pocitacovych aplikacii z hladiska ich posobenia na pozornost studentov. Tieto aspekty sa mozu podpisat na efektivitu prijimania poskytovanych poznatkov.
Keywords: IKT; pozornost; efektivita.