INOVACE TECHNICKE GRAFIKY A KONSTRUOVANI - HODIS, Zdenek (Trends in education, 2012)
V prispevku jsou popsany obecne zasady technicke grafiky a konstrukce. Jsou zmineny moznosti jak inovovat technickou grafiku s ohledem na parametrizaci a pocitacovou podporu konstruovani. Soucasti prispevku je i pruzkum znalosti, dovednosti a postoju k teto problematice od studentu technicke a informacni vychovy MU-PedF.
Keywords: Technicka grafika; CAD; konstruovani.