VYUZITIE SOFTVEROVEJ PODPORY V EDUKACNOM PROCESE - FECHOVA, Erika (Trends in education, 2012)
Efektivnost vyucovacieho procesu je mozne zvysit aplikaciou niektorych modernych foriem vyucovania. Jednou z nich je aj implementacia informacno-komunikacnych technologii do vyucby a vyuzivanie medzipredmetovych vztahov. Prispevok sa zaobera moznostou vyuzitia softverovej podpory v inovativnom pristupe k rieseniu ulohy z elektroniky.
Keywords: informacno-komunikacne technologie; seriovy RLC obvod; diferencialna rovnica; MATLAB; Mathematica.