DISPOZIČNÍ USPOŘÁDÁNÍ POČÍTAČOVÉ UČEBNY - KOMPARACE A ANALÝZA MOŽNÝCH ŘEŠENÍ - DOSTÁL, Jiří; KOPEČKOVÁ, Zuzana (Trends in education, 2012)
Článek na základě realizovaného výzkumného šetření komparuje možná řešení dispozičního uspořádání počítačových učeben. Jsou analyzovány podmínky z hlediska potřeb edukačního procesu. Zvláštní zřetel je brán na žáka a učitele jako objekty zkoumání.
Keywords: ergonomie; počítačová učebna; výzkum; učitel; žák.