METODIKA TVORBY ELEKTRONICKYCH VYUCBOVYCH MATERIALOV PRE INTERAKTIVNE TABULE - BRECKA, Peter; KOPRDA, Stefan (Trends in education, 2012)
Prispevok poukazuje na problemy v pouzivani interaktivnych tabul vo vyucbe na skolach, pricom sa zameriava na konkretny popis pravidiel - zasad tvorby elektronickych vyucbovych materialov pre interaktivne tabule.
Keywords: interaktivna tabula (IWB); elektronicky vyucbovy material; zasady tvorby elektronickych vyucbovych materialov.