TECHNICKÁ ZÁJMOVÁ ČINNOST NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE - ZUKERSTEIN, Jaroslav (Trends in education, 2012)
Příspěvek se zabývá technickou zájmovou činností na základní škole a její realizací prostřednictvím zájmových předmětů. Úvodní část článku je zaměřena na pojmy tvořivost a zájmová činnost. Tyto pojmy jsou definovány, vysvětleny a blíže charakterizovány. Dále se příspěvek věnuje průzkumu zájmových předmětů na vybraných školách z důvodu vytvoření základní představy o současném stavu.
Keywords: technika; zájmová činnost; základní škola; průzkum.