VYUCOVACI STYL UCITELE SVETA PRACE A JEHO VOLBA PROJEKTOVE VYUKY - ZUBATA, Anna; PLISCHKE, Jitka (Trends in education, 2012)
Stat pojednava o souvislosti vyucovaciho stylu ucitele tematickeho okruhu Svet prace a volby vyucovacich metod, zejmena projektove metody. Vyzkumnym setrenim je zjisten nesoulad mezi pozitivnimi nazory ucitelu a studentu ucitelstvi technicke a informacni vychovy na realizaci projektove vyuky a nizkym zastoupeni projektove vyuky zde. Jsou formulovany mozne priciny tohoto stavu.
Keywords: karierove rozhodovani; vyucovaci styl ucitele; ucebni styl zaka; projektova vyuka.