ODBORNÉ VZDELÁVANIE ISCED 3C V KONTEXTE ŠKOLSKEJ REFORMY - ZATKALÍK, Martin; HAŠKOVÁ, Alena (Trends in education, 2012)
Autori v článku hodnotia impakt systému štátnych a školských vzdelávacích programov, zavedených v rámci školskej reformy, na úroveň odborného vzdelávania, s bližším priblížením tejto problematiky na autoopravárenské študijné odbory.
Keywords: štátny/školský vzdelávací program; podiel technického vzdelávania na odbornom vzdelávaní; materiálno-technické zabezpečenie odbornej prípravy; návrh odporúčaní.