IMPLEMENTACIA TECHNICKYCH APLIKACII VO VYUCOVANI APLIKOVANEJ MATEMATIKY - VAGASKA, Alena; GOMBAR, Miroslav; Jan, KMEC (Trends in education, 2012)
V clanku su prezentovane moznosti implementacie technickych aplikacii ako aj vyuzitie IKT vo vyucovani Aplikovanej matematiky s cielom prispiet k zvyseniu efektivnosti technickeho vzdelavania na fakultach technickych univerzit.
Keywords: technicke vzdelavanie; aplikovana matematika; matematicke modelovanie; numericke metody; IKT.