IMPLEMENTÁCIA TECHNICKÝCH APLIKÁCIÍ VO VYUČOVANÍ APLIKOVANEJ MATEMATIKY - VAGASKÁ, Alena; GOMBÁR, Miroslav; Ján, KMEC (Trends in education, 2012)
V článku sú prezentované možnosti implementácie technických aplikácii ako aj využitie IKT vo vyučovaní Aplikovanej matematiky s cieľom prispieť k zvýšeniu efektívnosti technického vzdelávania na fakultách technických univerzít.
Keywords: technické vzdelávanie; aplikovaná matematika; matematické modelovanie; numerické metódy; IKT.