UROVNE ODBORNYCH KOMPETENCI EKOLOGU - RIDEI, Nataliia; RYBALKO, Yuliya; STROKAL, Vita (Trends in education, 2012)
Clanek se zabyva definici urovni odborne zpusobilosti ekologu, vysvetleni jejich vykonu pro dosazeni dobrych vysledku setreni na otazku.
Keywords: Uroven tvorby; odborna zpusobilost; ekolog.